Interieur projecten

Verbouwing voormalig postkantoor tot informatiecentrum. Nieuwbouw project Centrumplan Waddinxveen

Alles ging eruit: de balie, de directiekamer en de kluis. De gehele ruimte werd ingericht als verkoopinformatiecentrum met een maquette, ontvangstbalie, bespreekkamers en een ruimte om te overwegen. Speciale oplossingen zijn gerealiseerd voor de balie, presentatiepanelen voor verkoopbrochures en “vermaakkisten” voor de jongste bezoekers. De keuken en de toiletgroep zijn vernieuwd. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruimte die nu dienst doet als vergader- en trainingsruimte.


Stichting WoonWerk Nieuwegein 2013

Restylen van entree en Blauwe zaal. Deze zaal wordt gebruikt voor presentaties aan grote groepen, het afnemen van examens, training en opleiding. Een flexibel indeling met ruimte om te verbergen. Uitdaging: binnen het gestelde budget een passende sfeer te creëren waar zowel 100 personen als een kleine groep zich welkom voelt.


Bouwfonds projectontwikkeling NV 2010

Informatiecentrum Nieuw Korten Oord Wageningen. Ontwerpen van verrijdbare scheidingswanden die het informatiecentrum voor verschillende doeleinden kan gebruiken. De scheidingswanden zijn eigenhandig gemaakt van diverse materialen en geplaatst op locatie.


ECR de Keizershof Utrecht 2007

Deze zorgflat voor particulieren krijgt er een totaal nieuwe functies bij: een eigen restaurant en een receptie. Onderdeel van een grote verbouwing. Opdracht was sfeerbeeld bepalen voor entree, bar en restaurant. Advies over meubels, kleuren en materialen. Inrichten en stylen van beide ruimtes. Uitdaging: vinden van de juiste materialen geschikt voor de zorg.


Ilse en Bram 2011

Advies over hoe de huidige inrichting tot een geheel te maken aansluitend bij de gezinssituatie. Uitdaging om 1 geheel te maken van hun woonkamer voor hun gezin met 3 jonge kinderen. Deze ruimte heeft een belangrijke rol in hun dagelijkse leven doordat ze er veel tijd samen doorbrengen. Door praktische tips kregen zij handvaten om met hun bestaande meubels een sfeer te creëren die aansluit bij hun gezin en levenswijze.